Yurt Dışından Öğrenci Seçme Sınavı

MÜYÖS 2017 Tercih Süreci Başladı.

Adaylar, tercih işlemlerini basvuru.marmara.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştirebilirler.

Tercih işlemleri 05 Haziran 2017 Saat: 10.00 ile 16 Haziran 2017 Saat: 23.59 tarihleri arasında başvuru sistemi üzerinden yapılacaktır.

Önemli Bilgiler

MÜYÖS Temel Öğrenme Becerileri Testinden, en az 50 puanı veya kılavuz EK-1’ de belirtilen sınavların dönüştürülmüş puanları en az 50 olan adaylar tercih yapabilir.

- Adaylar, Marmara Üniversitesi’nde yerleşmek istediği Tablo 1, Tablo 2 ve Tablo 3’te yer alan programlardan en fazla 4 tanesini tercih edebilirler.

Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan programları tercih edecek olan adaylarında yerleştirilmesi yetenek sınavı sonuçlarına göre yapılır.

Bu sayfa Yurt Dışından Öğrenci Seçme Sınavı tarafından en son 05.06.2017 09:44:14 tarihinde güncellenmiştir.